Sunday, December 6, 2009

CeRiTa BaRu....MeH BaCa>>>

permulaan bicara ngan bismillahirahmanirahim

salam kengkawan...
utk pengetahuan kengkawan...last week aku dimasukan wad neuro...n' dapat mc seminggu..
punca aku masuk n' sakit per..??aku pun still xtau...sbb dr pakar pun xjumpa paper??ia mcm misteri...jgn biarkan anda diselubungi misteri...hu3(ayat xhengat bak kata uncle g)..paper pun aku redha..mungkin ini dugaan tuhan yang Esa(Allah) pada insan seperti aku...mak aku kata aku kena kuat utk melawan benda2 mcm nie..sbb dia akan keep coming...sehingga bila...xsure laa...yg pasti...aku akan sentiasa bertawakal pada mu ya Allah... hanya pada Mu aku serah...Menanti n' mengharapkan keredhaan dari Mu....

doakan laa kawan2 utk kawan mu ini...

yang baek dtg dari Ilahi...
yang xbaek dtg dr insan yang lemah ini...walaupun semua kejadian dia alam semesta yg indah ni ada la dtg dari Allah s.w.t
hanya Dia yg mengetahui segala2 nya...

good luck kengkawan

2 comments:

bebitomei said...

comeming tu pe beb??tak pun ko nk cuba tulis keep coming??its coming..yey.. its coming.. yey..ahhh.hahahaha

mR BaNiOsTa said...

bibitomei yang sengal...siut jer...jap aku nak edit